Mobilspel – Oändlig glädje

posted in: spel | 0

Det är lätt att fastna för att spela i mobilen. Spelutbudet är enormt och det kan ibland kännas svårt att välja. Den goda nyheten är att det finns många guldkorn och att det är gratis att ladda ner många av spelen. Det sker dessutom ständigt nya kreativa och innovativa saker på den mobila spelmarknaden.

Det finns spel för både Android och iOS så oavsett vilken av de två mobilerna du har kan du hitta spel som passar. Om du spelar hos ett mobilt online casino är det gratis att ladda hem spelet men själva spelandet kostar. Förhoppningsvis kommer du vinna tillbaka de pengarna under spelets gång.

Super Mario Run och Wind Up Knight 2

Mobilspelet Super Mario är det första spelet för smartphones som gjorts av Nintendo. Det är ett roligt spel som du spelar med en hand. Du ska trycka med fingret och få Super Mario att hoppa vid rätt tillfälle. Laddar du ner gratisversionen finns några få banor tillgängliga och betalar du en slant frigörs fler.

Wind Up Knight 2 har ett humoristiskt inslag som gör att det är svårt att lägga ifrån sig denna uppföljare. Twitterliknande inlägg som kallas Ravens dyker upp från karaktärerna inför starten på varje bana. Här får du små glimtar av roliga och moderna sociala inlägg, vilket fångar vår moderna tid med sociala nätverk perfekt.

Mobilspel med fåglar

Flaxande fåglar som inte kan flyga fascinerar många spelare. I Early Bird tilldelas du vid starten ett visst antal flygtillfällen. Det gäller att styra en fågel fram till en markerad plats så att den kan fånga sig en mask. Det krävs en hel del skicklighet för att styra fågeln tillräckligt nära för att fånga masken.

I Angry Birds Go! är slangbellan utbytt mot häftiga gokarts. Det här är ett underhållande spel med speciella stuntbanor där du susar nerför backarna i en 3D-racerbil. Känn adrenalinet rusa när du susar i din gokart i din kamp att besegra de onda grisarna. Samla mynt för att uppgradera din gokart.